Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

Jumpax® Family: een ondervloer voor elke situatie

Jumpax® is de originele ondervloer die Unifloor zelf ontwikkeld heeft. De Jumpax® Family staat garant voor een hoogwaardige, betrouwbare oplossing voor elke situatie. Voor elke combinatie van ondergrond en topvloer is er een geschikte geluidwerende, isolerende en/of egaliserende Jumpax® ondervloer.
 
De eerste ondervloer die wij als Unifloor ontwikkelden, is de Jumpax® Classic. In eerste instantie heette die Jumpax® Original, maar ook alle andere leden van de Jumpax® familie zijn origineel en door ons zelf ontwikkeld. Voor het origineel, met alle kennis en expertise die daar in verwerkt is, moet u dus nog steeds bij Unifloor zijn.

DE FAMILY BESTAAT UIT:
Alle Jumpax varianten zijn voorzien van een onder- en bovenplaat,  welke beiden voorzien van een interactieve lijm.

Jumpax® Classic
Deze ondervloer die bestaat uit twee lagen MDF (3+4 mm) met daaronder 3 mm EPS. Het EPS verbetert de contactgeluidisolatie én egaliseert oneffenheden tot 3 mm.

 

Jumpax® Basic
Voor vloerverwarming is EPS vanwege zijn isolerende werking niet geschikt. Daarom is er Jumpax® Basic, die uitsluitend bestaat uit twee lagen MDF (3+4 mm). Jumpax® Basic kan voor elektrische vloerverwarming worden gecombineerd met Heat-Blok® en voor traditionele vloerverwarming met het warmte doorlatende, geluidsisolerende HeatFoil®.

Jumpax® HD
Voor zwaardere belastingen zoals kantoren en sportscholen e.d. ontwikkelden we ondervloeren met 2 x 4 mm MDF. De Jumpax® Heavy Duty (HD) heeft een onderlaag van 2 mm PE-schuim die het contactgeluid isoleert en egaliseert tot oneffenheden van 2mm.

Jumpax® Nature
Speciaal voor houten draagvloeren bestaat er ook een variant met 2x 4mm MDF maar dan met een softboard van 6,5 mm. Deze ondervloer heeft grote egaliserende eigenschappen en is gemaakt van natuurlijke materialen, vandaar de naam Nature.

Jumpax® Strong
Voor extra geluidsisolatie op houten draagvloeren heeft de ondervloer meer massa nodig. Dat hebben we met Jumpax® Strong opgelost door te werken met één laag cementplaat op een softboard van 6,5mm en één MDF 4 mm topplaat om de vloer geschikt te maken voor elastische vloerbedekking zoals linoleum en PVC.

 

Overzicht
Ons handige assortimentsoverzicht helpt u om de juiste keuze te maken, afhankelijk van vereiste prestaties, onderconstructie en topvloer.