Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

Renovatie houtenverdiepingsvloer Bergentheim

Wist u dat Redupanel uitermate geschikt is voor houten draagvloeren in woningen? Het haalt 8dB aan geluidsreductie. En maar liefst 10dB in combinatie met GreenFloor! Laatstgenoemde is onlangs toegepast op een houtenverdiepingsvloer in een bestaande woning.

Project: Houtenverdiepingsvloer van een woning
Product: Redupanel met Greenfloor
Verwerker: Timmer en Afbouw Hendry Odink
Leverancier: Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel

Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel heeft in samenwerking met Timmer en Afbouwbedrijf Henry Odink ervaren wat een geweldig product Redupanel i.c.m. Greenfloor is. Naast het feit dat Redupanel een groot egaliserend vermogen heeft, is het ook eenvoudig en snel te leggen. Dit komt mede door het lichte gewicht van Redupanel. Doordat het verlijmt wordt met D3 lijm, is schroeven niet nodig. Een ander pluspunt is dat het maar een opbouwhoogte van 25mm heeft.

Greenfloor is makkelijk te snijden en staat bekend om haar hoge brandklasse. Met deze prachtige eigenschappen zijn Redupanel en Greenfloor een topcombinatie voor verwerkers.

Naast Redupanel en Greenfloor, heeft Timmer en Afbouwbedrijf Henry Odink ook gebruik gemaakt van de Unifloor kantstroken om het contactgeluid met de wanden en andere obstakels tegen te gaan. Daarnaast zorgen de kantstroken voor voldoende zwelruimte.

Zowel Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel als Timmer en Afbouwbedrijf Henry Odink zijn laaiend enthousiast over deze producten.

Wilt u weten meer informatie over Redupanel? Benieuwd of Redupanel geschikt is voor uw project? Neem dan contact op met onze technische vertegenwoordiger Robert van Leeuwen

#renovatie #vloeren #geluidsreductie #ondervloeren #redupanel #unifloor #architecten #architect #bouwen #bouw #projectinrichting #projecten

* Required fields

Wilt u meer informatie? Gebruik dan onderstaand formulier:

* Required fields