Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

Ecopearls en Redupax, de snelle én optimale oplossing voor uitdagende projecten

Heeft u ook een uitdaging in het overbruggen van een hoogteverschil in de vloer? Wilt u daarnaast ook gelijktijdig rekening houden met de maximale vloerbelasting, geluidreductie en warmte-isolatie? Lees dan snel verder hoe een parketspeciaalzaak zijn klant kon helpen én daarnaast ook nog het project binnen 2 dagen kon opleveren.

Een  Rotterdamse consument benaderde een parketzaak in zijn regio en legde de volgende problemen voor van zijn project voor aan een parketspeciaalzaak:

  • Er is een hoogteverschil van 7 cm, vanaf het midden van de woonkamer naar de voorzijde van het pand
  • De egalisatie mag niet te zwaar zijn in verband met de maximale vloerbelasting
  • De egalisatie moest, bij voorkeur, bijdragen in geluidreductie
  • De egalisatie moest, bij voorkeur, bijdragen in  warmte isolatie
  • Realiseer het project binnen 2 dagen 

 

De parketspeciaalzaak adviseerde om ondervloerproducten te kiezen van Unifloor B.V. die zorgen voor contactgeluid- en loopgeluidreductie en een uitstekend egaliserend vermogen.

Voor het uitvlakken van de vloer werd gekozen voor de toepassing van Ecopearls. Omdat de klant had gekozen voor laminaat is er Redupax bovenop de Ecopearls gelegd. Redupax is een namelijk een zeer stabiele en gemakkelijk te verwerken houtvezelplaat en heeft tevens goede drukverdelende eigenschappen. Bovendien zorgt de combinatie voor een zeer hoge geluidsisolatie op houten draagvloeren.

Door te kiezen voor deze combinatie van Ecopearls en Redupax platen, werd er direct een oplossing geboden voor de problemen van de consument. 

Redupax is een veelzijdige ondervloer die, naast voor houten vloeren, ook geschikt is voor betonnen vloeren. Redupax rekent af met hinderlijke geluiden en heeft daarnaast ook hoge thermische isolerende  eigenschappen. Het biedt ook 4 NSG oplossingen in combinatie met kliklaminaat, klik fineer, lamelparket en/of MDF klik met flexibele toplaag, als het gaat om contactgeluid.

Staat u ook voor een uitdagende opdracht en wilt u de mogelijkheden weten van onze ondervloerconcepten, onze technisch adviseurs voorzien u graag van een goed advies over welke ondervloer geschikt is voor uw project. Of raadpleeg ons vloerkeuzemenu

 Unifloor_EcoPearls_Redupax_Project   Unifloor_EcoPearls   Unifloor_EcoPearls_egaliseren_vloer   Unifloor_EcoPearls_Redupax_Project